FAQs

Webhosting is een dienst waarmee je website toegankelijk wordt op internet. Je hebt webhosting nodig om je websitebestanden en gegevens online op te slaan, zodat anderen je site kunnen bezoeken.

Het juiste hostingplan hangt af van factoren zoals de grootte en complexiteit van je website, het verwachte verkeer en je technische vaardigheden. Ons team kan je hierbij adviseren.

Wilt u E-mails ontvangen en verzenden via Outlook/Apple Mail? Klik dan hier.

Uptime verwijst naar de tijd dat je website beschikbaar is voor bezoekers. Het is belangrijk omdat het de toegankelijkheid en betrouwbaarheid van je site weerspiegelt.

We bieden migratiediensten of kunnen je begeleiden bij het verhuizen van je website. Neem contact met ons op voor assistentie.

Ja, we bieden e-mailhosting. Onze ondersteuning kan je helpen bij het instellen van e-mailaccounts en e-mailclients.

Een domeinnaam is het adres van je website. Je kunt er een registreren via onze diensten of via externe registrars.

Heb je nog steeds vragen? We staan klaar om te helpen!

We begrijpen dat sommige vragen misschien niet volledig beantwoord worden door onze FAQ-pagina. Ons toegewijde klantenserviceteam staat voor je klaar om je verder te assisteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Hoe kun je contact met ons opnemen?

  1. E-mail: Stuur ons een e-mail op info@ezdomain.nl en we reageren zo snel mogelijk.
  2. Contactformulier: Vul ons contactformulier in op deze pagina, en we zullen zo snel mogelijk reageren.

We waarderen je feedback en zijn toegewijd aan het verbeteren van onze diensten op basis van jouw suggesties. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we kijken ernaar uit om van je te horen!